• 12
  • 14
  • 13

Ngabagéakeun ka toko kami!

S henzhen TFD industri Co., Ltd.  nyaéta parusahaan manufaktur, specializing dina ngembangkeun & panalungtikan sarta pamasaran jasa produk kontrol Geter hawa Air. Produk ogé téhnologi canggih anu éksténsif dipaké dina komérsial, mobil penumpang na widang industri.

  • ngeunaan-banner-1 (1)
  • ngeunaan-banner-1

Arrivals anyar

jasa

  • Service Hiji STOP terpadu

    Service Hiji STOP terpadu

    Urang damel di nambahkeun nilai ka customer di sisi séjén.
  • kualitas UNCOMPROMISED

    kualitas UNCOMPROMISED

    Simkuring yakin yén kualitas anu sagalana. Éta faktor tunggal pangpentingna dina sagala kaputusan urang, tina naon sumber urang mésér, mun cara urang nganteurkeun aranjeunna ka anjeun.
  • Pangiriman ON-TIME leuwih gede!

    Pangiriman ON-TIME leuwih gede!

    Dina waktu pangiriman sok perhatian utama dina karya side.We kami kalawan agén logistik beuki profésional, sarta staf kami nu 24-jam ningali lajengkeun ka.
  • teknologi

    teknologi

    Urang nyadiakeun pangrojong teknis pangalusna jeung produk urang geus kaliwat inspeksi teknis ketat.

aplikasi

Dec-20-2018

The principle of car air damping

Air damper is the air suspension. The principle is to use the rigidity of the closed air in the air spring to be compressed, that is, as the air spring is continuously compressed, its stiffness gra...
Dec-18-2018

Detailed explanation of the advantages of air spring

The air spring is filled with compressed air in a sealed container, and its elasticity is achieved by the compressibility of the gas. The air spring has ideal nonlinear elastic characteristics. Aft...
WhatsApp Online Chat !