• 12
  • 14
  • 13

Ngabagéakeun ka toko kami!

S henzhen TFD industri Co., Ltd.  nyaéta parusahaan manufaktur, specializing dina ngembangkeun & panalungtikan sarta pamasaran jasa produk kontrol Geter hawa Air. Produk ogé téhnologi canggih anu éksténsif dipaké dina komérsial, mobil penumpang na widang industri.

  • ngeunaan-banner-1 (1)
  • ngeunaan-banner-1

Arrivals anyar

jasa

  • Service Hiji STOP terpadu

    Service Hiji STOP terpadu

    Urang damel di nambahkeun nilai ka customer di sisi séjén.
  • kualitas UNCOMPROMISED

    kualitas UNCOMPROMISED

    Simkuring yakin yén kualitas anu sagalana. Éta faktor tunggal pangpentingna dina sagala kaputusan urang, tina naon sumber urang mésér, mun cara urang nganteurkeun aranjeunna ka anjeun.
  • Pangiriman ON-TIME leuwih gede!

    Pangiriman ON-TIME leuwih gede!

    Dina waktu pangiriman sok perhatian utama dina karya side.We kami kalawan agén logistik beuki profésional, sarta staf kami nu 24-jam ningali lajengkeun ka.
  • teknologi

    teknologi

    Urang nyadiakeun pangrojong teknis pangalusna jeung produk urang geus kaliwat inspeksi teknis ketat.

aplikasi

Nov-19-2018

How many kinds of springs are there in the car

Springs are used in many places, such as: engine: valve spring, pressure spring in belt tensioner, spring body inside hydraulic tappet: glass lifter, inner cover lock spring, cover rod hydraulic ro...
Sep-08-2018

Air suspension

Air suspension is used in place of conventional steel springs in passenger cars, and in heavy vehicle applications such as buses and trucks. It is broadly used on semi trailers and trains (primaril...
WhatsApp Online Chat !