• 12
 • 14
 • 13

Mirë se vini në dyqan tonë!

S henzhen TFD Industrial Co, Ltd  , është një kompani prodhuese, i specializuar në zhvillimin dhe hulumtimin e marketingut në shërbim të produkteve të kontrollit dridhje të ajrit Air. Produktet si dhe teknologji të përparuar janë përdorur gjerësisht në, makinat komerciale dhe të pasagjerëve fushat industriale.

 • rreth-flamur-1 (1)
 • rreth-banner-1

Arritje të reja

SHËRBIMET

 • SERVICE ONE STOP INTEGRATED

  SERVICE ONE STOP INTEGRATED

  Ne punojmë në shtimin e vlerës për të klientit në anën tjetër.
 • CILËSISË pakompromis

  CILËSISË pakompromis

  Ne besojmë se cilësia është gjithçka. Ai është faktori i vetëm më i rëndësishëm në të gjitha vendimet tona, nga cilat burime ne blerje, për sa kemi ofruar ato për ju.
 • Shpërndarjen në kohë është i madh!

  Shpërndarjen në kohë është i madh!

  Në kohë të shpërndarjes është gjithmonë shqetësimi kryesor në punën tonë side.We me më shumë agjentë profesionale logjistike, dhe stafit tonë janë 24-orë në shikimin e procedimit.
 • teknologji

  teknologji

  Ne të sigurojë mbështetje më të mirë teknike dhe produktet tona kanë kaluar inspektim të rreptë teknik.

APLIKACION

Dec-20-2018

The principle of car air damping

Air damper is the air suspension. The principle is to use the rigidity of the closed air in the air spring to be compressed, that is, as the air spring is continuously compressed, its stiffness gra...
Dec-18-2018

Detailed explanation of the advantages of air spring

The air spring is filled with compressed air in a sealed container, and its elasticity is achieved by the compressibility of the gas. The air spring has ideal nonlinear elastic characteristics. Aft...
WhatsApp Online Chat !