• 12
  • 14
  • 13

Welcome to store kita!

S henzhen TFD industri Co., Ltd.  perusahaan Manufaktur, wasis ing pembangunan & riset lan marketing layanan produk kontrol geter online Air. Produk sarta majeng teknologi sing cetha dipigunakaké ing komersial, penumpang montor lan kothak industri.

  • bab-banner-1 (1)
  • bab-banner-1

Baru

LAYANAN

  • SERVICE ONE STOP INTEGRATED

    SERVICE ONE STOP INTEGRATED

    Kita bisa ing nambah regane customer ing tangan liyane.
  • QUALITY UNCOMPROMISED

    QUALITY UNCOMPROMISED

    Kita pitados bilih kualitas kabeh. Iku faktor siji sing paling wigati ing kabeh pancasan kita, saka apa sumber kita tuku, carane kita ngirim wong kanggo sampeyan.
  • Layang ON-TIME IS GREATER!

    Layang ON-TIME IS GREATER!

    On-wektu pangiriman tansah utama ing karya side.We kita karo agen logistik liyane profesional, lan Staff kita 24-jam nonton nerusake.
  • Teknologi

    Teknologi

    We nyedhiyani technical support paling apik lan produk kita wis liwati pengawasan technical ketat.

APLIKASI

Dec-20-2018

The principle of car air damping

Air damper is the air suspension. The principle is to use the rigidity of the closed air in the air spring to be compressed, that is, as the air spring is continuously compressed, its stiffness gra...
Dec-18-2018

Detailed explanation of the advantages of air spring

The air spring is filled with compressed air in a sealed container, and its elasticity is achieved by the compressibility of the gas. The air spring has ideal nonlinear elastic characteristics. Aft...
WhatsApp Online Chat !